Sobre Nosaltres

blog-thumb

Qui som

Càrniques Puig SAU, és una empresa d’orígen familiar que va néixer el 1961, ubicada a Vic (Comarca d'Osona) que es dedica al sector càrnic. Al llarg de tot aquest temps l’ empresa ha anat creixent , sempre adaptant-se sanitària i tecnològicament a les exigències del mercat i a les noves normatives, tanmateix, no hem deixat mai de banda el caire distintiu, tradicional i artesanal que ens caracteritza. Les nostres instal·lacions estan homologades i autoritzades per a comercialitzar carns provinents d'animals de boví, oví, cabrum,porcí i aviram. Estem especialitzats en el servei a detallistes, majoristes, restauradors i altres col·lectius. Comptem amb un equip humà que treballa amb experiència i dedicació per aconseguir el nostre principal objectiu, que no és altre que el de millorar en tot moment la qualitat dels productes i del servei que donem als nostres clients.

Producció

Les carns que comercialitzem provénen majoritàriament d'explotacions ramaderes de la mateixa comarca d'Osona i són sacrificades en escorxadors que compleixen les normatives CEE. Des del moment que arriben les canals a la nostra sala i durant tota la cadena de producció, són manipulades seguint un control que garanteix la sanitat, la traçabilitat, i la qualitat dels nostres productes fins que la comanda és finalment entregada al client.

blog-thumb

Distribució

Per garantir un bon servei , disposem d’una renovada flota de vehicles frigorífics amb la que realitzem tot el transport propi. S’ efectuen controls d’higiene, desinfecció i temperatura dels vehicles per tal que els productes expedits des de la nostra sala arribin al client amb les màximes condicions de qualitat.